UNIO Ingatlan

Eladó 318 m2-es családi ház > Telki > 127 M

Eladó 318 m2-es családi ház > Telki > 127 MEladó 318 m2-es családi ház > Telki > 127 MEladó 318 m2-es családi ház > Telki > 127 MEladó 318 m2-es családi ház > Telki > 127 MEladó 318 m2-es családi ház > Telki > 127 MEladó 318 m2-es családi ház > Telki > 127 M

gmap

Kapcsolat:

Krajnyák Zsolt

vezető tanácsadó

+36 30 996 8685


Ingatlan típus: Családi ház

Alapterület: 318 m²

Állapot: Újszerű

Szobák száma: 5,5

Emelet:

Fűtés: Gázkazán

Komfort: Luxus

Lift: Nincs

Erkély, terasz: Van

Elhelyezkedés: Pest megye

Parkolás: Garázs

Kilátás: Kertre néző

Ár: 127 M Ft

Leírás:

 

A budapesti agglomeráció nyugati részén, Belbuda központjától 30 perc távolságban érhetjük el Telkit, melynek kedvező természeti adottságai az utóbbi években egyre több nyugalomra vágyó fővárosi lakót vonzottak e helyre.

Ennek köszönhetően idővel nagyrészt újépítésű, kertvárosi jelleget öltött magára, ami beindította az infrastruktúrális ellátottság bővülését is.

 

 

Ebben a környezetben találjuk az 1052 m2 telekterületen elterülő, 7 éve épült, prémium kategóriában kivitelezett családi házat, ahol a minőség találkozik a harmóniával. A modern műszaki megoldásokkal létrehozott otthon rendkívül nagy előnye, hogy a lakótér egy szinten helyezkedik el. Az óriási szinteltolásos, amerikai konyhás nappali hangsúlyosan elkülönül az éjszakai pihenésre szolgáló helyiségektől. A nappali rész nem csak dekoratív anyagválasztásával és óriási légterével varázsol el, hanem a terasszal való egybenyitás lehetősége is még vonzóbbá teszi. E helyiségben működő kandalló fokozza a hangulatot.

 

A lakásban olasz padló- és eredeti márvány burkolatok ill. mahagóni hajópadló váltakozik, a teraszon esztétikus horváth mészkő, a nyílászárók háromrétegű Internorm típusúak.

A konyhai rész teljes Miele gépesítéssel bír.

Megemlítendő, hogy minden lakóhelyiségből adott a kijárási lehetőség a teraszra, melynek minden pontját a szomszédok kíváncsi tekintete nélkül élvezhetjük.

A hálószobákhoz egy nagy (kétfunkciós) fürdő és két zuhanyhelyiség tartozik, a legnagyobb háló egy ideális méretű gardróbrésszel is büszkélkedhet.

A pinceszinten rendkívül jó térkihasználtsággal találunk egy szauna és egy zuhanyzó, továbbá háztartási és tároló helyiségeket, valamint itt került elhelyezésre a kazán is.

A ház fűtéséről központi kazán gondoskodik, de a köves helyiségek padlófűtéssel is el vannak látva, ezentúl a napkollektor előkészítése is megtörtént.

Az épület klimatizált, a kertben automata öntözőrendszer működik, egy 8 m2-es vízgyűjtő berendezéssel.

A ház kétállásos garázsába fűtött lehajtón át juthatunk be.

Minden túlzástól mentes, nagyszerű otthon!

A közelben a sportolni vágyóknak teniszcentrum, a csemetéknek kéttannyelvű magániskola.

 

További információkért hívja a megadott telefonszámot!
 
UNIO Ingatlan
 
ÉRTÉKET KÖZVETÍTÜNK

Oldal elküldése e-mailben
module by Spiral

Még nincsenek kedvencek!